Senaman Perawat Duka

Ia hanya mengambil masa dalam 7 minit…Senaman ringan ini dapat menenangkan jiwa kepada si pemerajuk…mari kita ramai2 lakukannya bersama…


ni ala taichi sikit la…
sebagai intro dan warming up.. tarikkkk…hembusss….

tiru la macam ni…
untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..wa.. aaa(buat sampai bercahaya)

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi..
ni untuk hilang mengantuk.. (mmg berkesan)

dah tu buat gerakan tangan dan badan…
buat macam happy aje.. yeay~

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit…
buat macam takde masaalah…

buat secara aggresive pula…
jangan peduli apa orang lain kata.. (gaya freestyle)

hilangkan semua stress..

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin
sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali
buat joget kucing…

Dengan ini saya pasti,anda pasti akan tersenyum…Walaupun cikit,tp sure ade senyum jugak kan…Just make ur day happy…Think positifly n smile always… )

16 responses

19 09 2008
chokie_chokie in lurv'z

hahahahha…
beznyerrr…
dpt b’senam..
baik utk kesihatan anda..

10 10 2008
joni_suasana

ahaks3……bez la…..tip2 yg tertera kt atas tu…huuhuuu
sapa plak yg punya idea yg begitu cemerlang nie errk….
sokong 100%

21 11 2008
alfaaazirah

HAHA . menareeekkk .! joget kucing ?
jangan jadi kucing sudah .! (:

7 01 2009
ladybug yna

Gilew cool lorh! hehehehe~

16 01 2009
tiramissu

huhuhuhu………….. ilang penat aku.. best r gini..

15 03 2009
ayu

ilang pning..ilang tension..huhuhuhu..berkesan sungguh cara bersenam 2

1 04 2009
kak husna

mmg best…ilang sume tensen,,,hehe

17 05 2009
iqmal

klakar glerr haahahhaahahahah uhkkhhk

2 07 2009
akak t

lu lawak la

17 09 2009
sanei

heheh lucu tp ok gak…

20 01 2010
big gun

hahahaha…
damn it la bro!
bkn senyum je, aku da sampai gelak sorang2 da ni…
buat malu aku je!
hahahaha~

24 11 2010
nurhemawari

time kasih buat sy tsenyum…

3 12 2010
Mia allysha damia

huhu lawak la..mmg buat saye ketawa…

8 04 2011
zerena

saya suka nyerrr….time kseh hlgkn duka sy…

9 07 2011
ERWAN BIN OTHMAN

slm, alhmdlh…

13 10 2011
arqiu

izin copy bro..nk letak kt blog.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: