hendrastar music blog – support our local band!

22 08 2008

hendrastar kini bercabang 2!!!haha…pelik tapi benar kan…
blog hendrastar akan di belah 2…agak tersalah langkah pada mulanya sebab nama sama cuma nama domain saja lain. yg blog ni guna kan http://www.hendrastar.tk atau http://www.hendrastar.wordpress.com
blog yang lagi satu tu menggunakan domain sendiri iaitu http://www.hendrastar.com
blog hendrastar yg baru tu bertujuan untuk mengumpulkan seberapa banyak local band dalam satu blog.
blog baru tersebut juga saya menyelitkan juga sudut mendownload lagu2 dari local band kita.
so, bila lagi kita nak support local band kita? jom layari www.hendrastar.com
kepada band2 yang ingin di sumbatkan sekali dalam blog hendrastar music blog, anda boleh email saya di hendra_graffiti07(at)yahoo.com
support our local band!

Tindakan

Information

One response

30 08 2008
alfaaazirah

hey, cool web ok . tapi cari banyak banyak lagi . and dah try band MANIS ? tapi diorang baru ade satu lagu jeee . suke lagu diorang . (:

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: