Minggu yang serabut.

4 08 2008

minggu ni minggu last sebelum cuti mid sem. dan minggu ni minggu paling bz skali. kerana angkatan wakil kelas(AWAKAS) , jadual kelas yg serabut, dan kes2 budak2 carry yg masuk klas. isk…agak memenatkan. nak setelkan jadual klas, dengan asek2 bercanggah dgn jadual budak2 carry. isk isk. klas DAT3B ni macam klas pembuangan je. ramai budak DAT yg carry masuk kelas kami. susah nak handle semua skali. huhu…

la ni pulak nak setelkan AWAKAS. lagi pecah kepala. ni nak buat pertandingan cipta logo AWAKAS. tanpal memo satu poli. lepas tu nak bikin board AWAKAS kat sebelah JPP. kite bikin warna oren. ok x??haha…

ni dalam masa 2-3 ari ni, kalau dapat peruntukan cuti ni nampaknye bz yg teramat sgt. kene bina semula web AWAKAS. gunakan server datakl.com agak serabut la kan.

la ni duit aku dah pokai tahap maksimas la kan. zero mero. seb bek bank ada. tapi, malas nak usik. maw capai target akhir sem ni dapat se k810i. cyber shoot 3.2mpx. leh men tangkap2 gamaq. huhu…tunggu ja la masa dan ketika. akan tiba juga waktu tu.

jumaat ni pulak balik kl. bas ari kamis malam dah abis semua. so, balik jumaat pagi la. cuti 2 minggu tu~!!!sonok2…

ta sabar nk tgk cite susuk~!!!


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: