My Internet Package

5 07 2008

i’m just using 512k…rm66 saja…tu pon da kire ok la jugak…download movie guna IDM dalam masa 2-3 jam siap la…tapi,baru2 ni(semalam ngan kelmarin) x dapat nak on9…kenapa eh?cucuk cable kat PC x dapat on9…try kat laptop pon x bole on9 gak…apasal eh?xkan la modem rosak…network card problem??cable LAN problem??haih…tension gak…sebab forum AWAKAS x siap lagi…gi call abah…xbole jugak…laa…xbayar bil rupenye…hahaha…funy eh…anyway skrang da bole da…sekarang ni,bil telefon ngan streamyx da disatu kan abah cakap…maybee sebab tu la…dulu,pon penah jadi macam ni jugak tapi masih boleh on9…adakah streamyx nak satukan bil telefon ngan internet?kalau macam ni x best la…kata mula2 dulu,internet connection ngan telefon x sama…kalau dulu,if x bole telefon,masih bole wat internet call guna software VoipChipCom…kalau sekarang diorang da satu kan,xbole telefon meaning x bole internet gak…what a world~


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: