New Style My WordPress.

24 06 2008

Ya. Hendrastar Blog berwajah baru…sebenarnye,dah lame dah perhatikan theme ni kat dalam theme wordpress ni…tapi,xkesampaian hajat nak mengubahnye…hehe…malas punye pasal la…pagi tadi buat…mula2,tukar theme,pastu edit baner…cun x baner tu??hehe…mula2,nak wat macam vista…tapi,rasa terlalu comersial sgt kalau buat baner ade gambar windows vista…so,setelah mengedit dgn menambah layer2 baru…guna lomo effect,tekan sana,tekan sini,ejas sana,ejas sini…itu lah kesudahan nya…tapi,bile dah save baner tu,baru lah perasan…perkataan window hendrastar..>>window<< sepatutnya ade “s”…haha…ya2~!!tertinggal huruf “s”. tgk la,kalau rajin nnt aku akan ubah balik…hehe…


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: