Bila hati rasa rindu…

29 04 2008

hari ni rasa macam nak gila…rindu sangat2 kat sayang…dok kat uma ni macam orang gile…dok seriau sorang2…termenung bagai kan patung…x begerak2…=_=!

ngee…rindu sgt2…hanya Allah je yang tau perasaan aku skang nih…T_T

rinduuuuuuu~~ rindu serindu2nyaaaaaaaaaaaaaa~

gambar ni je lah jadi peneman setia…

sayang…i love u so much sayang…


Tindakan

Information

2 responses

20 07 2008
mohd nasirudin bin limat

sayang fizah terlalu rindu kat die itu saje thanks ilove fizah so much

20 07 2008
mohd nasirudin bin limat

dasdfsdsdsdsd

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: