am i a boring person?

7 04 2008

ntah le…aku pon xtau…cuma blur kot…=_=!


Tindakan

Information

2 responses

22 05 2008
ima

hi..just want to know more about kisah cinta sejati antara lelaki dan wanita…wujud ke cinta sejati di bumi ni???

23 05 2008
hendrastar

mesti lah wujud…macam adam dan hawa…adam tidak boleh hidup tanpa hawa dan juga sebaliknya…renung2kan lah…sayang ada dimana2…tapi,cinta hanya ada satu je…so,kite kene lah mengejar dan mencari cinta agar dapat cinta sejati dan cinta yg kita ignkan…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: