hari ni aku on9 di rumah member…

15 02 2008

assalamualaikum…hebat tol uma kawan aku ni…ade wifi…shiok la diorang ni…tiap2 ari leh on9 free…best woo~!!!

tadi,aku masak meehun…hohoho…menjadi plak kali nih…ehehe…malam ni,aku akan tido berdua lagi ngan sorang lagi sahabat aku,azrul di uma sewa aku…so,zaman kegilaan akan tiba tidak lama lagi…hoho…bosan beb…xde pe2…kalau dok uma ade la jugak bende nak buat…ehehe…walaupepon…diri aku skarang ni nga rindu sangat2 kat fatin aimi…seseorang yg terlalu teramat istimewa dalam hidup aku…i love u sayang~!!!!


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: