Malam ni aku balik Poli…

9 02 2008

haih…malam ni kol 11 aku da blk poli blk…1st time blk poli sendiri…dulu biase kalau nak blk poli parent yg hantar…tapi,kali ni,aku dapat blk poli ngan orang yg aku sayang…so,same je kan…hehe…cuti lagi bulan 4 nanti…lame lagi kan…so,terpaksa lah aku mengucapkan selamat tinggal lagi wahai dunia cyber ku ini…maybe aku akan on9 gi cc jap utk update blog ngan forum aku…


Tindakan

Information

3 responses

13 03 2008
cikseed

poli mane seh

27 03 2008
bella

ye ke?

28 03 2008
hendrastar

haih…yup…ngan orang tersayang..cuma fatin aimi je lah…love her so much~!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: