Sewaktu Sekolah Rendah

16 01 2008

waktu aku sekolah rendah…

aku ni skema jugak la waktu skola rendah…aku skola kat sekolah kebangsaan seri mega, kat Jalan Hujan
Taman Overseas Union,KL…waktu darjah 1 sampai la darjah 3…aku selalu kene buli…dgn budak2 senior ngan budak same umo ngan aku…lemah jugak la aku waktu tu…ramai kawan ngan budak cina sebab sekolah tu terletak kat kawasan perumahan org cina…xpe la…diorg ok…xde buli aku…hehe…aku selalu kene ejek,kadang2 kene balun pon de jugak…hoho…tapi,aku xde power rangers waktu tu…so,aku x balas la…hehe…aku kalau x dapat ambik peperiksaan PTS…peperiksaan yg membolehkan kite lompat terus darjah 5 lepas darjah 3…tapi,malang sungguh nasib aku…aku kene tendang ke kelas no2…sebab,kelas no 1 tu da penuh…haih…pe nak buat…da nasib badan…lepas kene tendang tu,aku rasa malu la jugak…cam kene buang negri…hehe…kirenye,walaupon aku dapat msk kelas kedua pandai,tapi,reputasi pelajaran aku teruk…darjah 4,hah…kene tendang kelas no2 last…haih…malu la jugak kat mak ngan abah…sejak dari tu,aku cuba perform blk…darjah 5 ngan 6 aku dapat stay kelas tgh2…xpandai sgt,dan xkurang pandai sgt…sedang2 gitu…hehe…


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: