Sewaktu Sekolah Menengah

16 01 2008

hey hey hey…aku igt lagi…ni gambar aku waktu form5…ade prikse besar pon masih gile2…hahaha…haih…ni la skola aku waktu high school…SMK Seri Saujana…

sempoi la jugak…aku waktu form1 ni pendiam gile…xde kawan sgt…yg kenal pon xsame kelas…kenal sebab same skola rendah dulu…blaja aku ok la…sedang2 je…aku waktu form2 merupakan diriku plg gile!aku nakal waktu tu dan cikgu kaunseling pon ngaku macam tu jgk…die cakap,aku salah pilih kawan…haih…waktu tu x pikir pe…seronok je dalam otak nih…waktu form 3 baru aku sedar…betapa sekolah ni x leh main2…aku strugle gile subjek2 mane yg aku down…sebab nak amik PMR waktu tu…alhamdulillah…aku dapat lepasi semua halangan…

masuk form4…hoho…otak gila aku datang blk…macam2 aktiviti aku masuk…kem sane,masuk persembahan utk merdeka…gelap aku waktu tu…aktif memangajng…sampai result aku on turut gelap…masuk form5 perasaan menyesal menyelubungi hati aku…tu la…waktu form4 x nak belaja betul2…da la ade sabjek “kick punya”…Kimia ngan Fizik…haih…dedua sabjek x best…sebab cikgu ajar x best…so aku pon jadi x best…hehehe… but anyway,2minggu sebelum SPM nak start,dah cakap da ngan abah…GIVE UP! kimia ngan fizik…yes!abah bagi green light!seronok aku…dapat aku konsentret kat sabjek add math ngan bio aku…alhamdulillah…result yg aku dapat utk spm semua lulus…sempoi~


Tindakan

Information

One response

7 06 2008
AMIERA

AWWWWWWW…ITS SO CUTE…. WELL…TAHNIAH….saya tak sangka yang korang boleh macamtu..so sweet anyway tahniah!!!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: