Sewaktu kecil

16 01 2008

siapa budak ni eh???hehe…ni la aku waktu kecik…=)

comey x?:p

ni kalu x silap waktu 4 tahun kot…xtau la…tapi,gambar ni diambil waktu gi kat Zoo Negara…

kisah tragis aku waktu kecik2,aku x leh jalan…biasa nye,baby waktu umo 2,3 tahun da leh merangkak,try2 nak jalan…tapi,waktu aku umo cam tu aku x leh jalan lagi…kaki aku ni lemah kot…kebetulan,waktu aku kecik,abah aku pon x leh jalan sebab patah kaki…eksiden…satu hari tu,mak aku cerita la…waktu tu aku kat johor…kampung…arwah nenek ngan atuk ade lagi waktu tu…atuk bawak aku gi surau…diorg wat baca yassin ngan solat hajat supaya aku leh jalan…alhamdulillah,lepas tu aku bole bejalan da…yg watkan aku tersentuh waktu mak aku cerita tu,aku da boleh jalan,tapi abah masih sakit lagi…mak cerita,aku pimpin tgn abah,tarik abah jalan2 kat laman rumah nenek…abah dgn sakit2,sanggup temankan aku tanpa pakai tongkat…betapa kasihnye seorang abah…sanggup tahan keperitan dan kesakitan sendiri utk jaga hati anak tunggal die ni…

Alhamdulillah…


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: