Cuti cuti Cuti…

8 01 2008

aha…minggu depan last cuti…masih de seminggu lebih lagi utk harungi hari-hari cuti ni sebelum masuk poli blk…pelik,rase macam kejap je dah nak balik poli…cuti dekat sebulan…dok umah ni x de wat pe2 pon…on9,makan,tido…xde bukak buku pon…hoho…sem 2 akan menjelang x lame lagi…cuak pon ade jugak…jumpe lact lama,baru…harap2 nanti dapat la lact yg bagus2…yg best2…esaimen x byk sgt…hehehe…anyway,agak sedih jugak cuti dah nak abis,tapi x dapat hang out ngan member2 lain…diowang sebok…de dah masok kolej la,ade yg da skola blk da(form6)…huhu…

cuti masih ade seminggu lebih lagi…harap dapat jumpe diorg sebelum balik kedah nnt…


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: