FESYEN IKAT TALI KASUT

3 01 2009

kasut…sure ade macam2 jenis kan…ade yang tajam kat depan, ada yang tumit tinggi, ada yang kain dan ade yang kulit…tapi, kalau tali kasut macam mana? kebiasaannya kita akan ikat tali kasut macam ninja kan…XXX…tapi, anda pasti tidak sangka ada pelbagai cara mengikat tali kasut agar kasut itu kelihatan lebih menarik…mari kita lihar cara bagaimana menampakkan kasut kita kelihatan lebih stylo… :D

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

credit to peco@kronik


Tindakan

Information

22 responses

20 07 2009
Farhanah

tunjukkan ar cara-cara nak mengikat sekali takkan gambar.Tunjuk step-step dia

6 09 2009
nur syafiqah izzati

wat ape tunjuk dah tunjuk da……

18 03 2010
hafizah

i2 lh drang ksih nmpak gmbar ny bb d sblah gmbar ada cra nya……………….!

14 11 2010
aidil

betul2

6 01 2012
Amirul

apabetulmya

28 01 2011
cutest

betul3 susah ar nk wat

6 09 2009
nur syafiqah izzati

saya pening nak wat cam ni?…

18 03 2010
qistina

alah…….snang jk lah nk buat tli ksut mcm ni……………..!

13 09 2009
MrsRyuzaki

Adakah tali pelbagai warna tu menunjukkan lebih dari 1 tali kena guna???

6 01 2012
Amirul

bukanlah kn sng buat kalo tali berbeza x kur macam tu
\

31 12 2009
sweetlollipop_tgranu

cantik r fesyen² ni

5 01 2010
fatin1998

x best pun..bukan cantik pun

1 05 2010
mohd afif najmi

bagus memag style

1 05 2010
mohd afif najmi

bagus memang style

14 11 2010
aidil

lain kali buat la yutiub bagi senang sikit

11 01 2011
dzakwan arif

lol!! not so good..but its nice..cantik aper…

28 01 2011
cutest

kenapa x tunjuk step2 dia susah lah nk buat cheker board

5 03 2011
razarun

aku shok tengok fesyen tali kasut nih

17 04 2011
muhdsaifulah

gempak arh….cantik……menjadik aku ikat kasot dengan mengguna kan ikatan LATTICE….

8 05 2011
ceritasekupang

macam2 ada…memang menarik..

21 06 2011
rasyid latiff

nice.thnx ..

20 10 2011
Limtat Ganzt

hahahha……sya tngok gmbr pn ble dah bt….

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: